NL FR EN

Laatste nieuws

Katharina Offel wint GP Total

Katharina Offel en Zipper winnen de GP van de CSI***, voor alle sfeerfoto's klik hier   Voor alle acti...

Lees verder

Kalender

Belangrijke informatie

Livestream

Tijdens onze 3-sterren jumping van 17 tem 21 juni zal je alles live kunnen volgen via deze link,    ...

Meer info

Sponsors

WELKOM
C & M Your horsepartner

Corinne & Mike heten U van harte welkom op Hippisch Centrum C&M te Bonheiden. C&M ligt in een prachtig domein van 8 ha recreatiedomein. Waar internationale-, nationale- en regionale wedstrijden worden georganiseerd.

Winning Is Not Everything, It's The Only Thing

Mike leerde de knepen van het vak kennen dankzij Eric Wauters, die jarenlang zijn grote voorbeeld en vriend was en die hem deze winnaars-mentaliteit heeft bijgebracht. Mike Van Belle is sinds zijn 5de levensjaar actief in de paardensport. Reeds 42 jaar ervaring op wedstrijdniveau, hij won verschillende grote prijzen 1m50, is Europees Kampioen geweest bij de Young-Riders met de Belgische ploeg, was tevens 4de individueel, behaalde verschillende medailles op kampioenschappen, zowel nationale- als internationale wedstrijden.

Heden is Mike Van Belle organisator, internationale ruiter en uw Horsepartner met jarenlange ervaring in de paardensport. Het begeleiden van jonge ruiters en wedstrijdklaar maken van paarden is een echte passie.

Hippisch Centrum C&M staat bekend voor de juiste omkadering qua infrastructuur, het juiste materiaal en de vakkundigheid onder toezicht en leiding van Mike Van Belle.

Kom gewoon even langs en maak kennis met het professionele team C&M.

Stephex Cup


1.   Volgt binnenkort
2.   Volgt binnenkort
3.   Volgt binnenkort

Meer info »

Ashford Farm Youngster Cup


1.  Volgt binnenkort
2.  Volgt binnenkort
3.  Volgt binnenkort

Meer info »


Nieuwsbrief