NL FR EN

Actualités

Krismar nieuwe hoofdsponsor

Krismar Horsetrucks is de nieuwe partner van Jumping Bonheiden, Zij zullen eveneens hoofdsponsor worden van de intern...

Lisez plus

Calendrier

Informations importantes

Livestream du CSI 3*/1*/YH de Bonheiden - Juin 2017

Livestream du CSI 3*/1*/YH de Bonheiden - Juin 2017 Listes de départ et résultats : cliquez ici

Plus d'info

Sponsors

WELKOM
C & M Your horsepartner

Corinne & Mike heten U van harte welkom op Hippisch Centrum C&M te Bonheiden. C&M ligt in een prachtig domein van 8 ha recreatiedomein. Waar internationale-, nationale- en regionale wedstrijden worden georganiseerd.

Winning Is Not Everything, It's The Only Thing

Mike leerde de knepen van het vak kennen dankzij Eric Wauters, die jarenlang zijn grote voorbeeld en vriend was en die hem deze winnaars-mentaliteit heeft bijgebracht. Mike Van Belle is sinds zijn 5de levensjaar actief in de paardensport. Reeds 42 jaar ervaring op wedstrijdniveau, hij won verschillende grote prijzen 1m50, is Europees Kampioen geweest bij de Young-Riders met de Belgische ploeg, was tevens 4de individueel, behaalde verschillende medailles op kampioenschappen, zowel nationale- als internationale wedstrijden.

Heden is Mike Van Belle organisator, internationale ruiter en uw Horsepartner met jarenlange ervaring in de paardensport. Het begeleiden van jonge ruiters en wedstrijdklaar maken van paarden is een echte passie.

Hippisch Centrum C&M staat bekend voor de juiste omkadering qua infrastructuur, het juiste materiaal en de vakkundigheid onder toezicht en leiding van Mike Van Belle.

Kom gewoon even langs en maak kennis met het professionele team C&M.

Krismar Cup


Plus d'info »

Simon's horse shop Youngster Cup


Plus d'info »


Newsletter