NL FR EN

Latest news

Krismar nieuwe hoofdsponsor

Krismar Horsetrucks is de nieuwe partner van Jumping Bonheiden, Zij zullen eveneens hoofdsponsor worden van de intern...

Read more

Calendar

Important information

Showjumpers Academy Training Show 18 till 21 of june

GP of 20.000 • You can ride as many horses as you want

More info

Sponsors

WELKOM @ NIKKI CLUB

Nick heet U van harte welkom op Nikki Club te Bonheiden. Nikki Club ligt in een prachtig domein van 8 ha recreatiedomein. Waar internationale-, nationale- en regionale wedstrijden worden georganiseerd.

"Winning Is Not Everything, It's The Only Thing"

Nick leerde de knepen van het vak van zijn vader Mike die op zijn beurt het vak leerde kennen dankzij Eric Wauters, die jarenlang zijn grote voorbeeld en vriend was en die hem deze winnaars-mentaliteit heeft bijgebracht. Mike Van Belle is sinds zijn 5de levensjaar actief in de paardensport. Reeds 42 jaar ervaring op wedstrijdniveau, hij won verschillende grote prijzen 1m50, is Europees Kampioen geweest bij de Young-Riders met de Belgische ploeg, was tevens 4de individueel, behaalde verschillende medailles op kampioenschappen, zowel nationale- als internationale wedstrijden.

Nikki Club staat bekend voor de juiste omkadering qua infrastructuur, het juiste materiaal en de vakkundigheid onder toezicht en leiding van Nick Van Belle.

Kom gewoon even langs en maak kennis met het professionele team van Nikki Club.

Krismar Cup


More info »

Ruitersweelde Youngster Cup


More info »


Newsletter